minpassion

Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Anna - 20 mars 2009 11:55

Nu har min syster varit här och hjälpt mej fixa iordning lägenheten både i måndags å tisdags. nu är det beboeligt här =)

sen kom mitt köksbord nyss som ja får låna av mamma. 


så vardagsrummet är nästan klart förutom att de behövs nå tavlor och soffkuddar. Hade tänkt att ha vitt, brunt, beige och guld där inne men sofforna jag fått låna är grönsvarta och jag har inte råd att köpa sofföverdrag. de e så dyrt me sånna! 

så färgerna i vardagsrummet är: grön, svart och vitt. nästan alla möbler är vita, grönsvarta soffor som sagt, svarta hyllor, vitt runt köksbord och stolar.

blir nog ändå bra =)


i köket har vi hängt upp en vitröd gardin tillsvidare tills ja hittar nån jag vill ha. men jag tror det blir vitt och rosa därinne =) 


i sovrummet är allt vitt. spjälsäng, mattor garderober å min säng.. allt vitt.. har iof den andra delen av den vitröda gardinen där men den ska inte va där. så jag kan ha vilken färg som hellst i sovrummet.. gäller bara att komma på vilken =) 


i hallen så har min syster hängt upp ett "djungeltyg" på väggen. barntyg som vi hade på väggen när vi va små. sen en grön stol står där också och matchar. toaletten vet ja inte riktigt va ja ska göra.. hittills e de svart å vitt... haha vitt i alla rum nästan. men de e fint =)


Omröstning

Vad tycker du är roligast att läsa om i min blogg?
 Antonio
 Inredning
 LCHF
 Våran vardag
 Tårtor
 Smink
 Viktiga saker i världen
 Pyssel
 Mitt liv som makeupartist

Photo A Day

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Translate this blog


Ovido - Quiz & Flashcards