minpassion

Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Anna - 22 februari 2010 22:18

hörde antonio gråta och gick in i sovrummet och såg att han låg och halvsov på golvet! lillen hade krypit till fotänden igen och ramlat ner!! iof så har jag lagt massa mjuka täcken och filtar mm under OM han skulle ramla så han ramlade inte så högt eller hårt men dethär funkar inte! nu fasiken ska jag bygga en sängram så att han inte ramlar ner! så hemskt när han ramlar ner och jag var väll mer skräckslagen än vad han var... men nä nu ska jag göra nått åt dehär!

Av Anna - 22 februari 2010 21:16

Syster har erbjudit sej att köpa en ny vagn till antonio (tack så mycket syster!)

den jag har nu kommer att gå sönder när som hellst. ingen säker vagn just nu alltså. bara en tidsfråga tills ena hjulet lossnar... sufletten är också jätte dålig men det har inte varit nått jätte stort problem. men eftersom vagnen inte är säker längre så måste han ju ha en annan...

men det är såå svårt att veta vad man ska köpa för vagn...

nån som har några tips

Av Anna - 22 februari 2010 05:21

Nu har vi vaknat! eller vi vaknade för ett tag... och, NEJ vi ska inte kolla hockeyn!

antonio bestämde att han har sovit klart nu. så det blir väll i drömmarnas trädgård klockan 6 =) gu va lång dag de blir... men men... de blir nog bra =)

Av Anna - 22 februari 2010 01:24

OXEN som barn


Oxen är tillgiven och kramgod redan som barn. Dessutom är de ofta starka och gladlynta.


Unga oxar trivs i naturen, så börja gärna med utomhusaktiviteter tidigt. Lite längre fram kanske din lilla oxe skulle må bra av att ha en egen plätt i trädgården eller ett husdjur att ta hand om. Sådant ansvar tars på allvar av oxar.


Barn födda i oxens tecken tar in världen genom sina sinnen. De uppskattar hur saker smakar, känns, låter och luktar. Vanligtvis har de god aptit redan från början. Bli inte orolig om din lilla oxe bestämmer sig för en meny som bara består av några få saker och envist vägrar pröva nya sorters mat. Fortsätt lugnt att erbjuda andra saker, så kommer han eller hon i sinom tid att bredda sin kost. Undvik för mycket socker i kosten, eftersom det kan ha inverkan på den annars naturligt goda aptiten.


Redan när de är små brukar oxar vara praktiskt och ekonomiskt lagda. Trygghet är ett primärt behov för oxar och de tycker ofta om att lindas i en filt och bli burna mycket när de är riktigt små. En del oxbarn kan bli väldigt mammiga/pappiga, eller fästa sig starkt vid ett visst kramdjur som påminner dem om hemmet.


Det är ingen idé att försöka skynda på oxbarn. Du som förälder kommer att behöva ha med detta i beräkningen. Om sanningen ska fram, är de tämligen senfärdiga. Försök undvika ett alltför packat schema, eftersom det ökar risken att mycket inte hinns med.


VÄDUREN som förälder


Som vädur är du en naturlig ledartyp. Du har massor av energi och passionerade intressen. För det mesta är du, med ditt mod och därför att det aldrig är tråkigt i din närhet, en inspiration för dina barn. Men ibland kan du vara okänslig för både små och stora tår som råkar vara i din väg.


Du tänker snabbt men talar ännu snabbare, vilket kan leda till att du säger saker du sedan ångrar. Temperament har du också, så människor i din omgivning får i allmänhet reda på när de retat dig med all önskvärd tydlighet. Men de vet åtminstone vad du står och när vreden blåst över är den borta.


En aktiv livsstil är förmodligen bäst för dig och din familj. Gå ut på skogpromenader med dina barn, eller spela fotboll i parken. Försök lägga band på din tävlingsinstinkt, eftersom den kan bli lite mycket för barn. Särskilt om de är av den känsliga sorten.


Dina barn vet förmodligen att du är deras främsta beundrare och kan lita på att du sitter och hejar längst fram när de utmärker sig på något sätt.


Din ärlighet (även om det kan vara lite brutal ibland) och din vitalitet kommer alltid att uppskattas av dina barn, men glöm inte att visa din ömsinta sida också. De behöver veta att du finns där för dem känslomässigt också, även om de vet att de kan lita på din styrka.


-----------------------------------------------------------


stämmer jätte bra på oss! nästan så kan man beskriva oss!

har kopierat texten från babycenter.se

Omröstning

Vad tycker du är roligast att läsa om i min blogg?
 Antonio
 Inredning
 LCHF
 Våran vardag
 Tårtor
 Smink
 Viktiga saker i världen
 Pyssel
 Mitt liv som makeupartist

Photo A Day

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Translate this blog


Ovido - Quiz & Flashcards