minpassion

Alla inlägg den 5 maj 2008

Av Anna - 5 maj 2008 21:28

Alla fördomar handlar om okunskap... endel bryr sej inte om att ta reda på saker och allt som man inte kan nått om är främmande och man vet inte hur man ska bete sej mot sånt.


Såg outsiders idag såhär stog om programmet: 


"Outsiders har träffat tre kvinnor som har alla trotsat omgivningens värderingar och fördömanden och vågar stå för att de är annorlunda. Sahar är kvinna, funktionshindrad, homosexuell, polygam och invandrare. Hon ingår i fem grupper i samhället som ofta blir diskriminerade och utsatta för fördomar. Trots det vägrar Sahar se sig själv som ett offer. Shania har större delen av sitt liv försökt dölja den hon egentligen är. Född i fel kropp har hon nu äntligen tagit steget att leva som kvinna fullt ut. Men det är långt ifrån alla som kan acceptera den hon är idag och hennes biologiska familj har förskjutit henne och betraktar henne som död. Men efter att Outsiders träffade henne under programseriens allra första säsong har hon idag fått en ny familj. För Christina är inte utanförskapet lika tydligt utåt. Hon är intersexuell och vad man förr kallade en hermafrodit. Christina är genetiskt man men har till stor del utvecklats fysiskt som kvinna. Hennes högsta önskan är dock att hon hade blivit född som den hon egentligen är - en pojke."


Blev så himla berörd! Dom som har fördomar mot dom här personerna gör det för att dom inte sett/hört talas om nån som är såhär förut...


kunskap är värdefullt! lär er så mycke ni bara kan!


Omröstning

Vad tycker du är roligast att läsa om i min blogg?
 Antonio
 Inredning
 LCHF
 Våran vardag
 Tårtor
 Smink
 Viktiga saker i världen
 Pyssel
 Mitt liv som makeupartist

Photo A Day

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Translate this blog


Ovido - Quiz & Flashcards